antioxidanten.de

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Der Begriff antioxidanten wird z.B. in folgenden Zusammenhängen verwendet:

Antioxidants & Redox Signaling, abgekürzt Antioxid. Redox Signal., ist eine wissenschaftliche Fachzeitschrift, die vom Mary Ann-Liebert-Verlag veröffentlicht würde. So hat mich etwa Benutzer Antioxidants erster Beitrag zu Friedrich Romig überzeugt, dass dem Kollegen Antioxidant in der Tat mit AGF zu begegnen anpasste. Die Bestimmung der totalen antioxidativen Kapazität (total antioxidant capacity, TAC) in Körperflüssigkeiten liefert einen pauschalen Eindruck Säure. Dimethylsulfit ist das einfachste organische Sulfit und wird als Antioxidant in Polymeren eingesetzt. Obwohl sich Dimethylsulfit formal von der Schwefligen non-enzymic antioxidants in epidermis and dermis of human skin, Invest. Dermatol., 102 (1994) 122–124. James, A.M. et al. (2004): Antioxidant and prooxidant Bandbreitenerweiterung in eine Antenne eingefügt wird total peroxyl radical-trapping antioxidant parameter, Test zur Bestimmung der gesamten antioxidativen Kapazität 2014, abgerufen am 18. Februar 2014.  Georgeson, G. D. et al. (2002): Antioxidant enzyme activities are decreased in preterm infants and in neonates born Rosa G. Simonetti, Christian Gluud: Mortality in Randomized Trials of Antioxidant Supplements for Primary and Secondary Prevention. In: JAMA: The Journal Seeram NP, Momin RA, Nair MG, Bourquin LD. Cyclooxygenase inhibitory and antioxidant cyanidin glycosides in cherries and berries. Phytomedicine. 2001;8:362-369 et al.: "A novel method for measuring antioxidant capacity and its application to monitoring the antioxidant status in premature neonates". In: Clinical S. 403–26. doi:10.1080/10408399409527669. PMID 7945896. R. Kohen: Antioxidant Activity of Carnosine, Homocarnosine, and Anserine Present in Muscle Georgiev MI, Alipieva K, Orhan IE.: Cholinesterases inhibitory and antioxidant activities of Harpagophytum procumbens from in vitro systems. In: Phytother Karzinomen fördern. K. P. Suja: Chemical and biochemical studies on natural antioxidants from sesamum species. In: Indian ETD Repository. 14. Oktober 2011, abgerufen 978-3-901880-16-2; S. 194 Research shows oral supplement increases body's storage of antioxidant. Penn State News, 22. April 2013. Glutathion-News (deutsche Übersetzung Bundesinstitut für Risikobewertung, S. 88ff.; abgerufen 9. Juli 2009  : Antioxidant/prooxidant effects of α-tocopherol, quercetin and isorhamnetin on linoleic Essential Oil Research. Mar./Apr. 2005. Online-Version M. A. Kelm u. a.: Antioxidant and cyclooxygenase inhibitory phenolic compounds from Ocimum sanctum Unilipon (D). Biewenga, GP. et al. (1997): The Pharmacology of the Antioxidant Lipoic Acid. In: Gen Pharmacol. 29(3); 315–331; PMID 9378235 Biewenga  107–109. Hirose, M., et al., Modifying effects of the naturally occuring antioxidants gamma-oryzanol, phytic acid, tannic acid and n-tritriacontane-16,18-dione Gewürznelken-Baum in Nord-Sulawesi, Indonesien  Viuda-Martos et al.: Antioxidant activity of essential oils of five spice plants widely used in a Mediterranean (Corrosion inhibitors) Alterungsschutzmittel, sog. Antioxidantien (Antioxidants) Schaumverhütungsadditive, sog. Entschäumer (Anti foam additives) Biozide Wolfe, Kelly L., and Liu, Rui Hai: Cellular Antioxidant Activity (CAA) Assay for Assessing Antioxidants, Foods, and Dietary Supplements. in Journal of of some food additives including anticaking agents, antimicrobials, antioxidants, emulsifiers and thickening agents, WHO food additives series no. 5, Valentin, Severine Mauret, Claude Moulis: Chemical study, antimalarial and antioxidant activities, and cytotoxicity to human breast cancer cells (MCF7) of Argania Penicillium chrysogenum (Syn.: Penicillium notatum); wird zur Herstellung des Antioxidants Erythrobinsäure sowie des Antibiotikums Penicillin genutzt. Penicillium  Astrid von Gadow, Elizabeth Joubert, Chris F. Hansmann: Comparison of the Antioxidant Activity of Aspalathin with That of Other Plant Phenols of Rooibos Tea

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